Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 156g127kcal2.5g26.3g0.1g4.7g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g63g106kcal1g1.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g542kcal14g63.4g22.4g15.2g
Valittu annoskoko344g271kcal7g31.7g11.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna172g135kcal3.5g15.9g5.6g3.8g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462