Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni63g219kcal8.1g43.8g1.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk156g156kcal35.9g0g0.8g0g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g927kcal90.2g99.2g17.2g4.8g
Valittu annoskoko344g463kcal45.1g49.6g8.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna172g232kcal22.6g24.8g4.3g1.2g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217