Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g145kcal16.6g0g8.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g92g51kcal1.4g6g2.3g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g44g74kcal1.1g2.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g588kcal39.6g26.8g35.6g3.8g
Valittu annoskoko344g294kcal19.8g13.4g17.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna172g147kcal9.9g6.7g8.9g1g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348