Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl584g175kcal26.8g11.1g1.8g9.3g
Kukkakaali 1001g241kcal18.1g22g3g23g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen667g220kcal22g32.7g0g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g1519kcal138.6g148.6g27g71.6g
Valittu annoskoko3430g759kcal69.3g74.3g13.5g35.8g
Annoskoko puolitettuna1715g380kcal34.7g37.2g6.8g17.9g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892