Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2000g480kcal24g68g4g42g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Kurkku 400g44kcal2.2g5.6g0.4g2.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)300g60kcal0g19.5g0g0g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g4700kcal69.4g246g372.4g110g
Valittu annoskoko3430g2350kcal34.7g123g186.2g55g
Annoskoko puolitettuna1715g1175kcal17.4g61.5g93.1g27.5g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730