Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1665g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 666g749kcal140.7g0g20g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 999g340kcal11g53.9g2g29g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g2237kcal305.8g117.4g44.4g61.4g
Valittu annoskoko3430g1118kcal152.9g58.7g22.2g30.7g
Annoskoko puolitettuna1715g559kcal76.5g29.4g11.1g15.4g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346