Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali801g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g997kcal114.1g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g500g25kcal0.8g1g2g0.2g
Siirappi, tumma100g320kcal0.1g74g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g3466kcal259.4g255.2g149g52.6g
Valittu annoskoko3432g1733kcal129.7g127.6g74.5g26.3g
Annoskoko puolitettuna1716g867kcal64.9g63.8g37.3g13.2g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067