Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 960g727kcal17.9g148g1.9g9.6g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g600g120kcal6g18g0g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 360g1076kcal82.2g0g83.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 3.1g8.7kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g4017kcal220.2g349.4g178.4g26.8g
Valittu annoskoko3432g2009kcal110.1g174.7g89.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna1716g1004kcal55.1g87.4g44.6g6.7g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302