Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1796g630kcal83g35g5.4g44.9g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 399g1317kcal8g12g139.7g0g
Kevytmaito (Valio)399g184kcal12.8g19.2g6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g399g1437kcal111.7g8g107.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g8387kcal540.8g151g607.6g89.8g
Valittu annoskoko3432g4194kcal270.4g75.5g303.8g44.9g
Annoskoko puolitettuna1716g2097kcal135.2g37.8g151.9g22.5g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690