Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)936g374kcal15.9g76.8g0.9g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)936g328kcal15g64.6g0.9g13.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g600g516kcal30g96g1.8g44.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g960g2189kcal182.4g0g163.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g6814kcal486.6g474.8g333.6g115g
Valittu annoskoko3432g3407kcal243.3g237.4g166.8g57.5g
Annoskoko puolitettuna1716g1703kcal121.7g118.7g83.4g28.8g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791