Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g903g695kcal20.8g4.5g65.9g0g
Sipuli 662g200kcal8.3g31.8g1.3g11.3g
Vesi1204g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 602g723kcal18.8g27.1g60.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g3650kcal108g211g256.2g26.8g
Valittu annoskoko3432g1825kcal54g105.5g128.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna1716g913kcal27g52.8g64.1g6.7g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612