Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1463kcal2g2g160.3g0g
Sokeri 170g691kcal0g170.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1117kcal33.2g228g3.9g11.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%1002g651kcal110.2g42.1g3g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml100g21kcal8.1g0g0.3g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 40g134kcal0g32.7g0g0.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g401g1363kcal8g12g140.3g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 722g493kcal5.8g109.7g0.7g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g13321kcal445.8g1243.2g707.4g36g
Valittu annoskoko3432g6661kcal222.9g621.6g353.7g18g
Annoskoko puolitettuna1716g3330kcal111.5g310.8g176.9g9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284