Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Chili paprika punainen34g14kcal0.7g3g0g0g
Tomaattimurska 750g221kcal4.2g39.7g1.5g14.2g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)600g504kcal36.6g96g1.8g30.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 600g819kcal16g145.9g13.7g21.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g5313kcal349g594.6g162.4g137g
Valittu annoskoko3438g2656kcal174.5g297.3g81.2g68.5g
Annoskoko puolitettuna1719g1328kcal87.3g148.7g40.6g34.3g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530