Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g368g843kcal40.5g62.6g58.9g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g520g312kcal7.8g67.6g0.5g4.7g
Lanttu 144g42kcal1.4g6.6g0.4g2.6g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g212g59kcal1.3g12.6g0.4g5.3g
Valio voi30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g3254kcal123.4g315.4g186.4g29.2g
Valittu annoskoko3438g1627kcal61.7g157.7g93.2g14.6g
Annoskoko puolitettuna1719g814kcal30.9g78.9g46.6g7.3g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484