Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g36g35kcal0.5g9g0.1g3.8g
Mantelirouhe, 1 rkl72g416kcal15.2g3.8g36.4g8.4g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl180g90kcal0g19.8g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g900g540kcal3.6g135g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä450g765kcal4.5g198g4.5g0g
Flora Vanilla 12%900g1710kcal40.5g144g108g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g900g585kcal99g37.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g8282kcal326.6g1094.8g303.4g24.4g
Valittu annoskoko3438g4141kcal163.3g547.4g151.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna1719g2071kcal81.7g273.7g75.9g6.1g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301