Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 80g273kcal8.1g55.8g1g2.8g
Leivinjauhe 4.6g8.1kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.9g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen107g35kcal3.5g5.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 37g46kcal4g0.1g3.3g0g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g88kcal0g0g9.8g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g9g48kcal0.4g5.4g2.8g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Banaani, kuorittu 77g67kcal0.8g14g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1317kcal34.2g195.2g41.4g9.4g
Valittu annoskoko344g659kcal17.1g97.6g20.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna172g329kcal8.6g48.8g10.4g2.4g
Arvot/100g100g191kcal5g28.4g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394