Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.6g0g
Suklaa tumma 60g309kcal2.3g31.9g18.6g3.2g
Sokeri 106g429kcal0g105.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g49g151kcal8.3g26.3g1.4g6.3g
Cashewpähkinä 25g143kcal5g4.7g11.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g2945kcal46.2g338g155.6g20.8g
Valittu annoskoko344g1473kcal23.1g169g77.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna172g736kcal11.6g84.5g38.9g5.2g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276