KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g79g312kcal64.2g5.5g3.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 29g91kcal3.1g17.3g0.6g1.6g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g26g151kcal6g5.2g13.1g1.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 17g56kcal5g1.2g3.4g5.3g
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.3g0.2g6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g126kcal0g0g14.3g0g
Hiiva, 50g11g6.4kcal1.4g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1649kcal174g59g81.2g17g
Valittu annoskoko344g824kcal87g29.5g40.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna172g412kcal43.5g14.8g20.3g4.3g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533