Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 25g134kcal0.2g0.2g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g45kcal1.9g7.5g0.9g1.5g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow17g2.5kcal0.3g0.3g0g0.4g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g60g96kcal4.8g2.4g7.8g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen33g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1345kcal65.8g70.2g90g7g
Valittu annoskoko344g673kcal32.9g35.1g45g3.5g
Annoskoko puolitettuna172g336kcal16.5g17.6g22.5g1.8g
Arvot/100g100g196kcal9.6g10.2g13.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564