Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)67g481kcal0.5g0.5g53.5g0g
Sokeri 94g380kcal0g93.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g367kcal10.9g74.8g1.3g3.7g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g6.1kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.2g12kcal0.6g0.4g0.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g2664kcal39.8g341g123.4g9.4g
Valittu annoskoko344g1332kcal19.9g170.5g61.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna172g666kcal10g85.3g30.9g2.4g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925