Lihamakaronilaatikko

Keitä makaronit vedessä.

Paista jauheliha ja sipulit, mausta.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita makaronit ja jauheliha.

Tai lado kerroksittain.

Sekoita maito, munat ja juustoraaste, mausta ripauksella suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Paista uunissa 40-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 612 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)38g131kcal4.9g25.9g0.9g1.1g
Sipuli (käsittelemätön)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Suolapähkinä 4.7g28kcal1.2g0.5g2.3g0.4g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 47g16kcal1.4g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g9g31kcal2.3g0.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana689g616kcal36.4g58.6g25.8g3.4g
Valittu annoskoko344g308kcal18.2g29.3g12.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna172g154kcal9.1g14.7g6.5g0.9g
Arvot/100g100g90kcal5.3g8.5g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117461