Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 2.4g16kcal0.6g0.2g1.4g0.3g
Kirjolohifilee 141g232kcal23.5g0g15.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Juuriselleri 21g6.6kcal0.3g1g0g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu4.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 67g90kcal1.6g19.2g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana689g894kcal55.2g52g50g10.2g
Valittu annoskoko344g447kcal27.6g26g25g5.1g
Annoskoko puolitettuna172g224kcal13.8g13g12.5g2.6g
Arvot/100g100g130kcal8g7.6g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144785