Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%118g118kcal14.2g3.1g5.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g169g101kcal2.5g21.9g0.2g1.5g
Keittojuurekset, Rainbow56g14kcal0.5g2.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana689g475kcal34.6g55.6g13g3g
Valittu annoskoko344g238kcal17.3g27.8g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna172g119kcal8.7g13.9g3.3g0.8g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645