Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 49g40kcal0.8g8.2g0g1.5g
Mungpapu, Risenta75g218kcal18g30g0.8g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Kurkuma, annos 2g0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g7.5g1.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana689g539kcal39.2g80.2g1.6g4.4g
Valittu annoskoko344g269kcal19.6g40.1g0.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna172g135kcal9.8g20.1g0.4g1.1g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.6g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344