Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka60g82kcal13.2g1.1g3.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Rice Dream, riisimaito90g42kcal0.1g8.5g0.9g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.33g116kcal2.3g23.4g1.1g2g
Parsakaali, tuore, 257g37g11kcal1.7g0.7g0.1g0.6g
Punajuuri keitetty, annos 100g37g16kcal0g3.5g0g0.9g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g30g37kcal0.9g7.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g728kcal42.8g92.8g21g8.2g
Valittu annoskoko344g364kcal21.4g46.4g10.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna172g182kcal10.7g23.2g5.3g2.1g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557