Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 188g86kcal0.1g20.7g0g0.1g
Mansikka 94g44kcal0.5g7.9g0.2g1.8g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Mannasuurimo 47g149kcal4.8g29.9g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g678kcal10.8g147g1.4g7g
Valittu annoskoko344g339kcal5.4g73.5g0.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna172g170kcal2.7g36.8g0.4g1.8g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970