Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai46g160kcal5.5g32.5g1g1.4g
Kauralese 8.4g30kcal1.5g3.9g0.7g1.5g
Paprika punainen 141g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g49g113kcal7.4g0.5g9.4g0g
Broilerifileesuikale (Atria)56g62kcal13g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana689g1232kcal58.4g88g71.6g11.8g
Valittu annoskoko344g616kcal29.2g44g35.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna172g308kcal14.6g22g17.9g3g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051