Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.1g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Porkkana 23g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Juuriselleri 19g5.9kcal0.2g0.9g0g0.6g
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g19g49kcal0.6g0.8g5.1g0.1g
Piparjuuri, annos 10g23g8.7kcal1.1g2.6g0.1g1.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g23g28kcal0.5g1.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g320kcal7.4g36.8g15.4g11g
Valittu annoskoko344g160kcal3.7g18.4g7.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna172g80kcal1.9g9.2g3.9g2.8g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.3g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767