Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g56g53kcal11.3g0g0.4g0g
Makaroni ( tumma Torino )56g197kcal10.1g33.2g2.2g3.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g47g35kcal1.1g2.5g2.2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.1g5.8kcal0.4g0.1g0.4g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu5.6g15kcal1.7g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 39g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g692kcal50.8g78.6g16.2g10g
Valittu annoskoko345g346kcal25.4g39.3g8.1g5g
Annoskoko puolitettuna173g173kcal12.7g19.7g4.1g2.5g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572