Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Parmesan formaggio da pasta8.7g40kcal3.5g0g2.9g0g
Basilika, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla88g47kcal1.3g6g2g0.9g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika vihreä 35g7.4kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss44g136kcal10.5g0.4g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana689g712kcal47.2g34.6g41g7g
Valittu annoskoko345g356kcal23.6g17.3g20.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna172g178kcal11.8g8.7g10.3g1.8g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318