Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.3g36.8g0.6g1.8g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kaurahiutale 18g66kcal2.5g10g1.3g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light33g79kcal8.9g0.9g4.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki55g31kcal4.6g2.7g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g123g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Basilika, kuivattu 13g33kcal1.9g2.7g0.5g5.3g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1230kcal48.6g117.4g59.2g21g
Valittu annoskoko345g615kcal24.3g58.7g29.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna172g308kcal12.2g29.4g14.8g5.3g
Arvot/100g100g178kcal7g17g8.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722