J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g88g145kcal17.5g0g8.8g0g
Makaroni ( tumma Torino )66g230kcal11.8g38.8g2.6g3.9g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Milbona Maito rasvaton131g43kcal4.3g6.4g0g0g
Sipuli 20g6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g8.8g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1004kcal74g94.6g36.2g8.6g
Valittu annoskoko345g502kcal37g47.3g18.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna172g251kcal18.5g23.7g9.1g2.2g
Arvot/100g100g146kcal10.7g13.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750