Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 66g585kcal0g0g66.2g0g
Vadelma 1323g544kcal13.2g54.2g10.6g49g
Vanilliinisokeri, teelusikka132g528kcal0g131g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe66g191kcal0.8g37g0g26.5g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 265g754kcal41g0.5g66.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 794g336kcal77.9g3.2g0.8g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g397g1647kcal309.6g24.6g34.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)397g1389kcal55.6g222.3g27.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g11949kcal996.2g945.6g412.2g151g
Valittu annoskoko3440g5974kcal498.1g472.8g206.1g75.5g
Annoskoko puolitettuna1720g2987kcal249.1g236.4g103.1g37.8g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177