Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 229g304kcal19.3g40.3g4.6g11.4g
Papu valkoinen, keitetty 257g277kcal21.7g36g0.9g18g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Kaali, valkokaali343g72kcal4.1g11.7g0.7g7.2g
Tomaattimurska 458g135kcal2.6g24.3g0.9g8.7g
Rajah Mild Curry Paste (10g)57g82kcal2.2g5g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1716g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 172g547kcal41.8g78.4g3.3g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g3099kcal188.4g410.6g49.4g128g
Valittu annoskoko3440g1549kcal94.2g205.3g24.7g64g
Annoskoko puolitettuna1720g775kcal47.1g102.7g12.4g32g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916