Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow500g2750kcal4.5g4.5g300g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Piimä, rasvaton (Valio)400g128kcal13.2g18g0g0g
Mustikka metsä- 600g264kcal3g38.4g3.6g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g19515kcal299.4g2952.8g668.2g112.6g
Valittu annoskoko3440g9758kcal149.7g1476.4g334.1g56.3g
Annoskoko puolitettuna1720g4879kcal74.9g738.2g167.1g28.2g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105