Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 76g287kcal0.1g4g30.5g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g961g413kcal3.8g39.4g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g2403g2595kcal468.5g0g81.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g6590kcal944.8g86.8g224.4g0g
Valittu annoskoko3440g3295kcal472.4g43.4g112.2g0g
Annoskoko puolitettuna1720g1648kcal236.2g21.7g56.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184