Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia2004g2806kcal340.7g0g160.3g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)48g200kcal3.3g29.5g7.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g1253g376kcal12.5g75.2g2.5g0g
Rypsiöljy 135g1196kcal0g0g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g9156kcal713g209.4g610.4g0g
Valittu annoskoko3440g4578kcal356.5g104.7g305.2g0g
Annoskoko puolitettuna1720g2289kcal178.3g52.4g152.6g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435