Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2005g2881kcal320.7g0g178.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1002g1203kcal34.1g36.1g100.2g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)32g170kcal0g0g19.2g0g
Tilli, tuore 401g120kcal14.8g3.6g3.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g8747kcal739.2g79.4g602g16.8g
Valittu annoskoko3440g4374kcal369.6g39.7g301g8.4g
Annoskoko puolitettuna1720g2187kcal184.8g19.9g150.5g4.2g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203