Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)668g4811kcal5.3g5.3g534.6g0g
Sokeri 936g3797kcal0g934.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1069g3669kcal108.9g748.4g12.8g37.4g
Kananmuna kuoreton 588g839kcal73.5g1.8g60.3g0g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 134g61kcal4g6.4g2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g119kcal5.9g3.5g7g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g26637kcal396.6g3410.2g1233.4g94.6g
Valittu annoskoko3440g13319kcal198.3g1705.1g616.7g47.3g
Annoskoko puolitettuna1720g6659kcal99.2g852.6g308.4g23.7g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925