Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1333g320kcal16g45.3g2.7g28g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka267g29kcal2.9g2.9g0.5g2.7g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g240g72kcal3.6g12g1g0g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g987kcal52g146g9.4g70.4g
Valittu annoskoko3440g493kcal26g73g4.7g35.2g
Annoskoko puolitettuna1720g247kcal13g36.5g2.4g17.6g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913