Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 400g303kcal7.5g61.6g0.8g4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 400g546kcal10.7g97.2g9.1g14.1g
Fenkoli, annos 100g400g124kcal5g29.1g0.8g12.4g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g200g240kcal6.4g9g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g2691kcal67.6g405.6g82g62.4g
Valittu annoskoko3440g1346kcal33.8g202.8g41g31.2g
Annoskoko puolitettuna1720g673kcal16.9g101.4g20.5g15.6g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094