Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 934g3204kcal95.2g653.7g11.2g32.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 399g2835kcal3g1.6g319.3g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Sokeri239g972kcal0g239.2g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 958g287kcal27.6g34.5g1g0g
Puolukka 399g155kcal1.8g27.1g2g10.4g
Raparperi 319g108kcal2.2g17.6g0.3g4.5g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g15234kcal263g1971.6g667.6g95.6g
Valittu annoskoko3440g7617kcal131.5g985.8g333.8g47.8g
Annoskoko puolitettuna1720g3808kcal65.8g492.9g166.9g23.9g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068