Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo525g3728kcal1.6g1.1g420g0g
Sokeri 525g2131kcal0g524.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 875g3002kcal89.2g612.5g10.5g30.6g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 700g609kcal7.4g128.1g2.8g12.6g
Taloussuklaa, Fazer350g1803kcal13.7g196g105g18.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g210kcal0g52g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6881g24125kcal321.8g3044g1155.6g123.8g
Valittu annoskoko3441g12062kcal160.9g1522g577.8g61.9g
Annoskoko puolitettuna1720g6031kcal80.5g761g288.9g31g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328