Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g200g210kcal11.8g29.8g5g33g
Sokeri 172g698kcal0g171.8g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g360g1656kcal1.8g1.8g183.6g0.2g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Mustikka metsä- 720g317kcal3.6g46.1g4.3g23.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g20g108kcal0g0.1g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6884g13438kcal303.6g1701.4g568.4g150.8g
Valittu annoskoko3442g6719kcal151.8g850.7g284.2g75.4g
Annoskoko puolitettuna1721g3360kcal75.9g425.4g142.1g37.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520