Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g680g2176kcal81.6g2g204g0g
Herkkusieni säilyke 920g156kcal19.3g1.8g2.8g22.1g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Punaviini 200g141kcal0.6g0.4g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g1400g4592kcal183.4g905.8g26.6g98g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6884g14329kcal575.6g1841.8g474.6g247.6g
Valittu annoskoko3442g7164kcal287.8g920.9g237.3g123.8g
Annoskoko puolitettuna1721g3582kcal143.9g460.5g118.7g61.9g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981