Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g562g152kcal7.3g27g1.1g9.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g141g146kcal11.1g22.9g0.8g2.8g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g141g155kcal7g29.5g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%703g1125kcal19g19g105.4g0g
Ruohosipuli 281g64kcal3.9g4.8g1.7g6.7g
Katkarapu 1406g962kcal203g0g15.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g141g1265kcal0g0g140.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g7764kcal503g208.6g531.6g38.4g
Valittu annoskoko3444g3882kcal251.5g104.3g265.8g19.2g
Annoskoko puolitettuna1722g1941kcal125.8g52.2g132.9g9.6g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850