Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen420g3024kcal4.2g4.2g336g0g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 714g2898kcal0g713.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g840g2940kcal29.4g680.4g8.4g25.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten126g416kcal29.6g56.7g26.5g13.9g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g252g1008kcal0g252g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten42g139kcal9.9g18.9g8.8g4.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen140g1008kcal1.4g1.4g112g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 140g64kcal4.2g6.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g24082kcal237.4g3518g1050.8g87.6g
Valittu annoskoko3444g12041kcal118.7g1759g525.4g43.8g
Annoskoko puolitettuna1722g6021kcal59.4g879.5g262.7g21.9g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002