Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g349g2547kcal3.5g3.5g279.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g523g1780kcal10.5g15.7g188.4g0g
Kookoshiutale 122g807kcal9.9g7.8g78.8g19.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1954g754kcal3.1g159.4g1.8g29.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7g25kcal0.2g5.6g0.2g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g349g2129kcal66.3g17.4g191.9g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 140g941kcal37.5g9.6g81g17.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g17966kcal262g438g1642.4g132.8g
Valittu annoskoko3444g8983kcal131g219g821.2g66.4g
Annoskoko puolitettuna1722g4491kcal65.5g109.5g410.6g33.2g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976