Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 932g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g19g1.1kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g652g1044kcal123.9g0g60g0g
Bataatti, kuorittu 1677g1358kcal26.3g282.3g0.8g50.3g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Valkopippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g419kcal0g0g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g5744kcal306.2g581g215.8g105.6g
Valittu annoskoko3444g2872kcal153.1g290.5g107.9g52.8g
Annoskoko puolitettuna1722g1436kcal76.6g145.3g54g26.4g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436