Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 3083g1176kcal8.3g217.1g2.8g105.8g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Voi 98g712kcal1.2g0.4g79.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g35g128kcal1.2g27.9g1.2g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g105g336kcal1.1g82g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl70g449kcal9.8g2.4g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g5622kcal43.6g661.2g255.8g211.8g
Valittu annoskoko3444g2811kcal21.8g330.6g127.9g105.9g
Annoskoko puolitettuna1722g1405kcal10.9g165.3g64g53g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598